Logopedisten

Logopedisten

Rianne Eilers
Rianne heeft zich naast haar ruime ervaring en aanvullende scholing als all-round logopediste (stem, stotteren, mondgedrag, spraak en taal), diepgaand gespecialiseerd op het gebied van dyslexie en taalleerproblemen. Na haar registratie als erkend dyslexiebehandelaar in 2008 is de praktijk uitgegroeid tot een dyslexiebehandelcentrum met een regiofunctie. Binnen het samenwerkingsverband met de orthopedagogen van SPIL-Helpt zijn de mogelijkheden in onderzoek, begeleiding en behandeling van taal-, leer- en gedragsproblemen verder uitgebreid.

Rianne is de oprichtster van de  praktijk in november 1988 en tevens verantwoordelijk voor de praktijkorganisatie en het kwaliteitsbeleid. Zij is met name werkzaam in praktijk Lierop en is het aanspreekpunt voor zowel de dyslexiezorg als de overkoepelende zaken.

Rianne: "Geef talent de kans om zich te ontwikkelen!"
E-mail: lierop@logopedie-eilers.nl

BIG-registratie: Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 29900218291 / Registratie Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie onder nummer 13JM601

 

Lieke Wijnen
Lieke is logopedist–generalist, afgestudeerd pedagoog en geregistreerd dyslexiebehandelaar NKD. Zij is werkzaam in praktijk Someren sinds november 2009. Lieke is o.a. aanvullend geschoold op het gebied van oromyofunctionele therapie (logopedie en tandheelkunde) en dyslexiebehandeling volgens de F&L methode. Lieke heeft vanwege haar pedagogische achtergrond tevens een belangrijke rol in de vormen van ouderbegeleiding die wij als praktijk bieden.

Lieke: "Ouders zijn onmisbaar in de behandeling.
Wij leiden ze op als communicatiecoach voor het leven!"

E-mail: lieke@logopedie-eilers.nl

BIG-registratie: Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19910676291 / Registratie Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie onder nummer 15ELN1338

 

Loes van Otterdijk

Loes is logopedist-generalist en geregistreerd dyslexiebehandelaar NKD. Zij is werkzaam in praktijk Someren en Lierop sinds augustus 2007. Loes is o.a. aanvullend geschoold op het gebied van fonologische articulatiestoornissen, sensorische informatieverwerking en de behandeling van lees- en schrijfstoornissen en dyslexietherapie volgens de F&L methode, als ook in het gebruik van compenserende ( ICT-)hulpmiddelen in de dyslexiebehandeling.

Loes: "Door bij te dragen aan kennis en begrip bij leerkrachten en ouders doen we er alles aan om de last voor het kind te verlichten. Zo dragen de breedste schouders de zwaarste lasten!"

E-mail: loes@logopedie-eilers.nl

BIG-registratie: Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 29908740391 / Registratie Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie onder nummer 15ELN1337

 

Lotte van Lieshout

Lotte is logopedist-generalist en geregistreerd dyslexiebehandelaar NKD. Zij is werkzaam in Praktijk Someren en Someren-Heide sinds augustus 2011. Lotte is o.a. aanvullend geschoold voor de behandeling van de spreek- en zangstem en dyslexiebehandeling volgens de F&L methode. Ook geeft zij TOLK-training aan ouders en leiding van kinderen met een vertraagde spraak- en taalontwikkeling.

Lotte: "Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, maar een goede stem, spraak- en taalontwikkeling vergroot de ontwikkelingskansen van kinderen enorm!" 

E-mail: lotte@logopedie-eilers.nl

BIG-registratie: Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 39914461991 / Registratie Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie onder nummer 15ILN1334

 

 

Laurien van Horssen - Driessen

Laurien is logopedist–generalist en geregistreerd dyslexiebehandelaar. Zij is werkzaam in praktijk Someren, Asten en Heusden sinds augustus 2012. Laurien is o.a. aanvullend geschoold in het geven van communicatieve taaltherapie, remedial teaching en dyslexiebehandeling volgens de F&L methode.

Laurien: "Leesplezier is de sleutel tot succes ! Niet nog meer van hetzelfde, maar per kind bekijken wat het nodig heeft en een plan op maat maken. Zo halen we het beste uit ieder kind!"

Email: laurien@logopedie-eilers.nl

BIG-registratie: Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 09913584291 / Registratie Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie onder nummer 15ELN1335

 

 

Ellen van der Zanden

Ellen is sinds maart 2021 als praktijkassistente werkzaam. Zij ondersteunt ons team op maandag in de praktijk in Lierop en op donderdag vanuit huis. Ellen is tevens een ervaren leerkracht en aanvullend geschoold op het gebied van lees- en spellingproblemen (o.a. Taal in Blokjes) en zij verzorgt ieder voorjaar het voorschotprogramma “Een steuntje in de rug met klanken en letters” in de groepen 2 van basisscholen die hier interesse in hebben.

Wanneer u vragen hebt of een aanmelding wilt doen, dan kunt u haar mailen, of het contact- en aanmeldformulier invullen. Zij zal u dan graag verder helpen!

E-mail: info@logopedie-eilers.nl