Algemene informatie

Contact en aanmelden

Voor aanmeldingen of informatie kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Ook kunt u (bij voorkeur) per mail of telefonisch contact met ons opnemen volgens de contactgegevens bij de verschillende behandellocaties en logopedistes. Zie voor de bescherming van uw persoonsgegevens ons privacyreglement op deze website.

Wij zijn op werkdagen tussen 8.00u en 17.00u telefonisch bereikbaar op de praktijklocaties in Someren-Dorp en Lierop. In Nederweert zijn we op ma. middag, do. en vr. te bereiken (op andere dagen via de praktijk in Someren). Indien mogelijk heeft het onze voorkeur om een e-mail te sturen zodat u niet stoort tijdens een onderzoek of een behandeling. Wij bellen of mailen u dan z.s.m. (binnen 24 uur) terug. U vindt onze persoonlijke e-mailadressen onder logopedisten.

Bij het eerste contact vragen wij u om de klacht nader toe te lichten en voorzien we u van de nodige informatie. Wanneer er een intake gepland wordt dan noteren we de persoons- en contactgegevens in ons beveiligd elektronisch patiëntendossier. Ook vragen wij of u een voorkeur heeft voor een logopediste, locatie of tijdstip. We dragen er zorg voor dat u of uw kind zo spoedig mogelijk door ons wordt gezien.

 
Het postadres en overkoepelend contactadres is:

Logopedie & Dyslexie Eilers
Otterdijk 1, 5715 RH Lierop
E-mail: lierop@logopedie-eilers.nl
Telefoon: 0492-331818